LLIBRES

Albert Casamayor porta el llibre "L'udol del bosc" a l'Escola Andorrana

Els alumnes de 5è de l'Escola Andorrana d'Andorra la Vella han llegit i treballat, aquest curs, el llibre L'udol del bosc de l'Albert Casamayor (col·lecció Cercadors de Llegendes, d'Edicions Salòria) en una activitat impulsada per la Biblioteca de l'escola. I com a cloenda, aquesta setmana l'autor del llibre ha visitat l'escola.
udol0
photo_camera L'Albert Casamayor a l'Escola Andorra d'Andorra la Vella.
L'activitat proposada per la Biblioteca ha estat una activitat de lectura compartida, alternant lectures en veu alta, per parelles i també a casa. A la Biblioteca s'ha anat comentant cadascun dels capítols i en finalitzar s'han fet unes activitats d'escriptura creativa suggerides per l'escriptor.
udol1
L'Albert Casamayor a l'aula, amb els estudiants de 5è. 
 
Després de fer tot aquest treball a partir del llibre L'udol del bosc, el passat dilluns, dia 29 d'abril, l'escriptor Albert Casamayor va visitar l'escola i va dur a terme una jornada literària amb els alumnes als quals va explicar com és la seva feina i quin procés segueix a l'hora d'escriure un llibre. Els alumnes li van poder fer totes les preguntes que havien preparat i van passar una jornada interessant.
 
Des de l'escola expliquen que la lectura d'aquest llibre ha agradat molt als alumnes i que uns quants volen continuar llegint la resta de títols que conformen la Col·lecció Cercadors de Llegendes.
 
udol2
Els alumnes es van mostrar molt participatius en aquesta iniciativa.
 
Col·lecció Cercadors de Llegendes
 
Cercadors de Llegendes és una sèrie de novel·les juvenils i de misteri que transcorren al Pirineu, amb la Júlia i l'Arnau com a protagonistes principals d'unes històries que escriu l'Albert Casamayor i il·lustra Dani Gómez.
 
El primer títol de la col·lecció és L'udol del bosc, el segon és Fugiu de la lluna plena i el tercer es titula El secret de la botiga de llaminadures. Actualment, els autors treballen en el quart títol de la sèrie que sortirà publicat a finals d'aquest 2024 i que es titularà El circ de les ànimes robades.