Imprimir

José Antonio Troguet: “El futur estarà vinculat a l’arrelament de les persones i a la possibilitat de treballar i guanyar-se la vida"

José Antonio Troguet, alcalde del Pont de Suert | 15 de diciembre de 2017

José Antonio Troguet, alcalde del Pont de Suert. Foto: alcaldes.eu
José Antonio Troguet, alcalde del Pont de Suert. Foto: alcaldes.eu

Amb motiu del 15è aniversari de VIURE ALS PIRINEUS, l'alcalde del Pont de Suert, José Antonio Troguet, ens explica com veu el futur de l'Alt Pirineu

El futur està vinculat a l’arrelament de les persones i per tant a la possibilitat de treballar i guanyar-se la vida. A banda de feines que es puguin fer de manera deslocalitzada, suportades en les tecnologies de les comunicacions, i a banda també d’empreses que de manera singular puguin establir-se fent algun tipus de transformació, tasca logística o diferents serveis; el gruix de la feina estarà vinculat, com ja ho està ara, a la producció i transformació de productes ramaders, a la gestió forestal, als serveis que proveeix l’Administració i de manera dominant el turisme.

Si volem arrelar gent al Pirineu, hi ha d’haver les infraestructures viàries necessàries per facilitar l’accés als centres de serveis bàsics i unes correctes infraestructures de telecomunicacions. Malgrat tot, la qualitat de vida serà alta, vinculada a la bona qualitat ambiental i als serveis cada cop més propers que faciliten tant iniciatives privades com públiques.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/especial-15e-aniversari/jose-antonio-troguet-futur-estara-vinculat-l%E2%80%99arrelament-persones-i-possibilitat-treballar-i-guanyar-vida/20171215125458010290.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]