Imprimir

Ekonergi Seller rep el premi jove emprenedor del Pallars Jussà 2019

viurealspirineus | 23 de agosto de 2020

Acte de lliurament del premi jove emprenedor-a 2019/CCPJ
Acte de lliurament del premi jove emprenedor-a 2019/CCPJ
L'objectius del premi és el de donar visibilitat als nous emprenedors i emprenedores del Pallars Jussà

Ekonergi Seller Sl, una empresa dedicada a serveis relacionats amb l’eficiència energètica, liderada per Josep Oriol Queralt Amorós i Oscar Angulo Castro, ha rebut de mans del President del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep M. Mullol, els 1.500€ amb que està dotat aquest certamen.

El jurat del premi, integrat per representants del món empresarial i comercial de la comarca així com de la Direcció General de Joventut i del Consell Comarcal, després de valorar els 6 projectes presentats a concurs, va resoldre a favor del projecte Ekonergi Seller SL, empresa actualment allotjada a les instal·lacions del CEI Pallars Jussà, un viver d’empreses que  ofereix espais de treball equipats a professionals. 

El lliurament del premi estava previst fer-lo a finals del mes de març a Isona en el marc de la Trobada d’Empresa i Comerç del Pallars Jussà que es celebra anualment. La coincidència d’aquestes dates amb el confinament a causa de la pandèmia de la Covid-19 va obligar a anul·lar l’acte i conseqüentment el lliurament del premi va quedar en suspens.

Donat que un dels principals objectius del premi és el de donar visibilitat als nous emprenedors i emprenedores de la comarca així com les iniciatives que impulsen, s’ha optat per editar un vídeo de presentació on hi apareixen les 6 iniciatives que s’han presentat al premi i on finalment es desvetlla el projecte premiat.

El President del Consell, Josep M. Mullol, ha destacat la importància de promocionar les iniciatives impulsades per persones joves que donen riquesa i aire fresc al teixit empresarial de la comarca.

Aquesta és la 17a edició del Premi Jove Emprenedor/a del Pallars Jussà en la que s’han presentat projectes tan diversos com la creació d’una formatgeria, un servei dedicat a la cura de mascotes o un professional del drons, entre altres. Tots aquests tindran el seu espai en aquest audiovisual que es donarà a conèixer a través de les xarxes socials.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-jussa/ekonergi-seller-rep-premi-jove-emprenedor-pallars-jussa-2019/20200823123744020833.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]