MUNICIPIS

L’Ajuntament de la Torre de Capdella compra les antigues colònies de Molinos

La finca de les colònies de Molinos té una superfície de 5.500 m2 i el preu de l'adquisió ha estat de 90.000 €.

Colònies Molinos 1
photo_camera Antigues colònies de Molinos / Ajuntament de la Torre de Capdella

L’Ajuntament de la Torre de Capdella ha comprat aquest mes d’abril la finca de les colònies de Molinos de 5.500 m2 , per valor de 90.000 €.

Aquest complex, que durant molts anys va ser la casa de colònies on el personal de FECSA enviada els seus fills i filles durant els mesos d’estiu, era propietat de l’empresa de promoció immobiliària Landcompany 2020, SL.

Colònies Molinos 2
Antigues colònies de Molinos / Ajuntament de la Torre de Capdella

Després de més de 30 anys inactiu, es trobava en estat d’abandonament. És per això que des del consistori, es van realitzar les gestions necessàries per localitzar el propietari i negociar el preu, que finalment s’ha aconseguit.

Dels 5.500 m2 , uns 3.300 m2 són superfície construïda on s’inclou l’edifici de les colònies, els antics habitatges de treballadors i el teatre, i l’església. D’altra banda, antigament hi havia una piscina, una pista de bàsquet i una pista de patinatge, que actualment es troben en molt mal estat de conservació.

Colònies Molinos 3
Antigues colònies de Molinos / Ajuntament de la Torre de Capdella

L’Ajuntament de la Torre de Capdella té previst rehabilitar els dos habitatges que hi havia en un dels edificis, per oferir-los amb un lloguer social. Pel que fa a la resta d’equipaments, l’objectiu és que la rehabilitació doni resposta a les necessitats que puguin tenir les persones del municipi.