02.10.2022 |
Viure als Pirineus

Temps dual, sol vessant sud, cobert al nord, amb vent de tramuntana

Continuem amb la situació de nord, és a dir, a gran part del Pirineu i Prepirineu amb domini del sol, algunes nuvolades de tarda i ambient gris al vessant nord del Pirineu amb algunes precipitacions febles i intermitents.

eltemps
Un bonic dia de primavera
Temps dual, sol vessant sud, cobert al nord, amb vent de tramuntana

Sembla que el cap de setmana estarà dominat pel sol i l’ambient càlid!

Dimecres 5: Els ruixats del sud del Prepirineu aniran desapareixent amb el pas de les hores, deixant un dia dominat pel sol a gran part del Pirineu i Prepirineu. Al vessant nord, Vall d’Aran, nord de la Ribagorça, dels Pallars, d’Andorra, Capcir, Conflent i Arieja, dia gris i amb precipitacions febles especialment a primeres i últimes hores del dia. La cota de neu voltant els 1600m. Vent del nord moderat aquesta tarda i temperatures similars a les d’ahir.

Dijous 6: Continuen els núvols al vessant nord, amb alguna precipitació intermitent i de caràcter feble, cota de neu 1400 matinada, pujant al llarg del dia als 1700m. A la resta domini del sol. Vent perdent força i temperatures una mica més altes.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i cap de setmana el protagonista serà el sol, i l’ambient càlid al migdia. També aquesta serà la tònica de temps per l’inici de les vacances de Setmana Santa!

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Temps dual, sol vessant sud, cobert al nord, amb vent de tramuntana
Comentarios