29.11.2022 |
Viure als Pirineus

Setmana tòrrida!

Juny ve fort! Primers dies de mes força càlids, i sembla que venen uns quants més molt càlids, amb temperatures de plena canícula, amb valors màxims que als llocs més càlids del Prepirineu podran passar dels 35ºC… 

termometre
Setmana tòrrida
Setmana tòrrida!

Juny ve fort! Primers dies de mes força càlids, i sembla que venen uns quants més molt càlids, amb temperatures de plena canícula, amb valors màxims que als llocs més càlids del Prepirineu podran passar dels 35ºC… Malauradament de precipitacions, ara com ara sembla que tindrem ben poques, les poques tempestes que es formaran de calor seran força puntuals.

Dilluns 12: Dia de ple estiu, calor, domini del sol i nuvolades de tarda que podrien donar alguna tronada força puntual. Valors màxims molt càlids.

Dimarts 13: Repetició del mateix patró de temps. Domini del sol, molta calor i nuvolades de tarda amb risc d’alguna tronada local. Encara podrà fer una mica més de calor que dilluns.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres les temperatures tocaran sostre, amb calor molt intensa. Dijous a alta muntanya i al vessant nord, notarem una notable refrescada, però no a gran part del Pirineu. La resta de la setmana quedarà ben càlida, i amb risc baix de precipitacions.

Bona setmana!

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Setmana tòrrida!
Comentarios