19.05.2022 |
Viure als Pirineus

Setmana de tempestes!

Després d’una nit que ha estat la més càlida de l’estiu en molts indrets del Pirineu, començarem una setmana plenament estiuenca, amb calor (tot i que no tanta), i tronades de tarda que es repetiran molt probablement, tots els dies de la setmana.

eltemps
Una tempesta descarrega al Pirineu.
Setmana de tempestes!

Dilluns 17: Matí amb domini del sol amb alguns núvols, que donaran pas a un ràpid creixement de nuvolades durant el migdia, que a la tarda portaran ruixats i tempestes a qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu. Com sempre en aquestes ocasions, no plourà a tot arreu, però allà on ho faci ho podrà fer amb ganes. Calor de canícula, tot i que passat el ruixat, refrescarà força.

Dimarts 18: Repetició de la jugada. Matí de sol o variable, tarda amb tronades a molts indrets del Pirineu i Prepirineu, alguna d’elles fortes. Calor intensa, amb refrescades després de les plogudes.

Tendència pels pròxims dies: Resta de la setmana amb un temps similar, tot i que amb el pas d’un front, entre dijous i divendres les tempestes seran més freqüents i fins i tot més intenses, acompanyades d’una baixada de la temperatura.

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Setmana de tempestes!
Comentarios