07.12.2022 |
Viure als Pirineus

Setmana amb canvis importants. Fresca, ruixats i neu!

Després d’un juny tòrrid, amb dues onades de calor gairebé consecutives, acomiadarem el mes amb una important baixada de temperatures que ens portarà un ambient més aviat primaveral, algunes tempestes fortes i fins i tot, neu a cotes altes del Pirineu i Prepirineu.

el temps
Previsió del temps al Pirineu.
Setmana amb canvis importants. Fresca, ruixats i neu!

Dilluns 26: Matí amb ruixats i tronades freqüents a qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu, fins i tot amb alguna tempesta que podrà descarregar amb força. Cap al migdia s’obriran clarianes, però novament a la tarda creixeran nous ruixats i tronades que descarregaran en aquest cas, a l’Alt Pirineu. Avui ja notarem que les temperatures seran clarament més fresques que les últimes jornades.

Dimarts 27: Matí amb domini del sol. Ràpidament a la tarda tindrem creixement de nuvolades, que segurament portaran una potent línia de tempesta que escombrarà des de la Ribagorça cap al Pirineu oriental. Demà la temperatura repuntarà una mica, i podrem fregar als indrets més càlids del Prepirineu els 30ºC.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres arriba el front fred que farà baixar i molt, la temperatura. Entre dimecres i dissabte, els valors més càlids registrats al Pirineu i Prepirineu voltaran els 20ºC, valors de més de 15ºC de baixada respecte fa una setmana. Tot això acompanyat de ruixats i tronades, que dimecres seran de neu per sobre de 2500m i dijous dels 2100, amb glaçades a l’alta muntanya per sobre dels 2600m!

Bona i fresca setmana!

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Setmana amb canvis importants. Fresca, ruixats i neu!
Comentarios