Retorna el temps estable. Final de setmana estiuenc

Després d’un cap de setmana molt mogut (tot i que la traca de tempestes molt fortes d’aquesta passada nit no ha arribat!), arriba una setmana molt més estable. La començarem amb temperatures primaverals, però acabarà amb calor de plena canícula.

eltemps
photo_camera Una foto dels Pirineus.

Dilluns 5: Matí amb restes de núvols i encara alguns ruixats puntuals a qualsevol indret. A la tarda creixeran algunes nuvolades, que de forma puntual, portaran alguns ruixats. Al vessant nord del Pirineu els núvols baixos seran protagonistes. Temperatures fresques per l’època de l’any, tot i que la presència de sol farà que al migdia pugin una mica les temperatures respecte a ahir. Vent del nord.

Dimarts 6: Matí amb ampli domini de les clarianes, tret del vessant nord on encara els núvols baixos seran presents. A la tarda creixeran algunes nuvolades però no portaran pluges. Temperatures una mica més altes, però ambient encara fresc.

Tendència pels pròxims dies: Domini del sol gran part de la setmana, risc baix de pluja i temperatures que a partir de dijous tiraran cap amunt fort, i portaran registre de temperatures estiuenques el cap de setmana.

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Més a El Temps