En general, matins de sol i tardes amb ruixats

Continuem insistint amb les darreres previsions pel temps dels pròxims dies, dominats als matins pel sol i les nuvolades de tarda, que sembla que portaran ruixats i tronades a moltes zones del Pirineu i Prepirineu.

eltemps
photo_camera Una foto del Pirineu.

Divendres 14: Matí de sol radiant a tot el Pirineu i Prepirineu. Creixeran ràpidament nuvolades, que a primeres hores de la tarda portaran ruixats i alguna tronada, més probable al Pirineu oriental, però que podria arribar a qualsevol altre indret de la serralada. En general seran forts però de curta durada. Cota de neu altíssima, entorn dels 2500m. Abans de ploure l’ambient serà càlid, refrescant notablement després del xàfec.

Dissabte 15: Dia similar al divendres, tot i que ja al migdia les nuvolades seran prou desenvolupades per a donar els primers ruixats, que a la tarda seran força generals i puntualment forts. Neu a 2300m. Fresca de nit i caloreta al migdia.

Diumenge 16: Dia més estable de tots. El sol serà el protagonista i les nuvolades que creixeran durant la tarda no seran prou importants per a donar pluja, així doncs, dia bàsicament estable. Temperatures molt agradables, amb ambient càlid al migdia.

Dilluns 17: Matí de sol i noves nuvolades de tarda que segons els mapes d’avui, podran tornar a donar algun ruixat o tronada.

Bon bones vacances a tothom!!

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

comentaris
Més a El Temps