27.09.2022 |
Viure als Pirineus

Dia de trons!

Avui per fi, sembla que regarem abundantment molts indrets del Pirineu i Prepirineu! Aquest matí ja hem tingut les primeres tempestes al Pirineu occidental, però serà ara a la tarda, vespre i nit, quan arribaran les més actives i extenses

eltemps
Una imatge dels Pirineus. Foto: MeteoPirineus Catalans
Dia de trons!

Dimecres 23: Primeres hores del matí amb restes de tempestes o ruixats al Pirineu occidental, que aniran desapareixent, donant lloc a un matí variable i amb risc d’algun ruixat puntual. A partir de la tarda, però especialment al vespre i ja a la nit, les tempestes arribaran a gran part del Pirineu i Prepirineu, i podran ser fortes o molt fortes, precaució! Avui temperatura encara alta, fins a l’arribada de la pluja.

Dijous 24: Matinada i fins a primeres hores del matí amb alguns ruixats o tempestes, que aniran desapareixent i deixaran una jornada força estable i dominada pel sol. Algunes nuvolades de tarda, però que difícilment deixaran pluja. La temperatura no pujarà tant com avui.

Tendència pels pròxims dies: Divendres matí de sol i tarda amb algunes nuvolades que podran donar algun ruixat puntual. Cap de setmana més inestable i amb més tempestes, tot i que haurem d’anar seguint dia a dia la possibilitat que ens afecti o no una gota freda.. Potser patirem tempestes severes o ens quedem amb algunes tronades anecdòtiques..Ho anirem seguint!

S’acaba l’estiu amics!

Albert de Gràcia

Dia de trons!
Comentarios