30.06.2022 |
Viure als Pirineus

Cap de setmana, amb un nou canvi de temps!

L’arribada d’un front fred demà, farà arribar durant la tarda pluges a moltes contrades del Pirineu i Prepirineu, fins i tot seran localment abundants, amb tronades que podran descarregar amb forta intensitat. Canvi com els últims de poca durada, i és que diumenge torna l’estabilitat, això si, amb un ambient més fresc

eltemps
Una imatge dels Pirneus. Foto: MeteoPirineus Catalans
Cap de setmana, amb un nou canvi de temps!

Divendres 29: Dia dominat pel sol, amb alguns núvols prims poc importants. Ambient càlid durant el migdia.

Dissabte 30: Matí amb força clarianes, però ràpidament la nuvolositat es farà abundant i a partir del migdia ja s’iniciaran els primers ruixats, que es faran abundants, extensos i amb algunes tempestes fortes. Les quantitats més abundants es recolliran al Prepirineu (Pallars Jussà, Solsonès, Berguedà) i la Ribagorça, sud del Pallars Sobirà, Alt Urgell, Cerdanya i Ripollès. Poca quantitat de pluja al nord del Pallars Sobirà, d’Andorra i Vall d’Aran. Temperatures més fresques i cota de neu alta, 2900m.

Diumenge 1: Entrada de la tramuntana que farà que a gran part del vessant sud del Pirineu les clarianes o el sol siguin els protagonistes. A la vall d’Aran, nord del Pallars, Andorra, Arieja, Capcir, etc, el dia serà més gris i amb algunes pluges febles. La temperatura serà més fresca amb màximes uns 5ºC inferiors a les de divendres.

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Cap de setmana, amb un nou canvi de temps!
Comentarios