Avui tempestes fortes!

L’aire fred a les capes altes de l’atmosfera faran que avui tinguem una tarda de tempestes fortes a moltes zones. Malauradament tornarà a ser un episodi vist i no vist, i demà ja tornarà l’estabilitat al Pirineu i Prepirineu, esperant un altre front per dissabte.

eltemps
photo_camera Una tempesta descarrega al Pirineu

Dimecres 6: Matí amb estones de sol a gran part de la serrada, però els núvols a poc a poc s’aniran fent més presents i més gruixuts especialment al migdia, quan ja començaran les primeres tempestes al Pirineu oriental. Durant la tarda s’estendran a altres indrets, i podran ser fortes o molt fortes puntualment. Afectaran amb més probabilitat a la meitat sud del Pallars Sobirà i Andorra, a l’Alt Urgell, Cerdanya, Solsonès, Berguedà, Ripollès i Garrotxa. Avui la temperatura amb menys presencia de sol, quedaran més curtes.

Dijous 7: Dia amb nuvolositat variable, algunes boires a matí a les valls i risc molt baix de precipitació. Temperatura que al migdia tornarà a ser càlida.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i matí de dissabte estable, a l’espera d’un front del nord que arribaria dissabte a la tarda, amb precipitacions i una bona refrescada.

Albert de Gràcia

comentaris
Més a El Temps