Atenció amb les fortes tempestes d’avui! Cap de setmana estable

Avui ens arriba un front que portarà una línia de fortes tempestes que escombrarà entre el migdia i la tarda tot el Pirineu i Prepirineu. Serà un canvi força ràpid, i sembla que demà ja tindrem una jornada molt més estable i diumenge el sol serà el protagonista

eltemps
photo_camera Una imatge d'una tempesta elèctrica

Divendres 22: Primeres hores del matí amb núvols prims, que donarà molt ràpidament pas a l’arribada de nuvolades que portaran ruixats i tempestes a gairebé tot el Pirineu i Prepirineu. Molta atenció perquè podran ser fortes o molt fortes, acompanyades de ventades i pedra o calamarsa. Com sempre en aquestes situacions, alguns indrets veuran ploure en excés i altres zones cauran 4 gotes. Temperatura més fresca respecte ahir. Cota de neu molt alta, per sobre dels 2700m.

Dissabte 23: No tots els mapes coincideixen, però sembla que tindrem un dia que començarà amb boires i amb cel variable. El cel variable, amb estones de més clarianes i estones de cel més cobert romandrà durant la resta de la jornada, tot i que de precipitacions s’esperen més aviat poques o cap, en tot cas, algun ruixadet molt puntual durant la tarda, més probable a l’Alt Pirineu. Ambient més frescot, però no pas fred.

Diumenge 24: Les clarianes s’imposaran encara més i el sol es farà més protagonista que no pas dissabte. No s’esperen pluges. Temperatura més alta, amb caloreta al migdia.

Bon cap de setmana i alerta avui amb les tempestes!

Albert de Gràcia

Més a El Temps