16.08.2022 |
Viure als Pirineus

Aquest matí ja notem una bona fresca, però encara ha d'arribar el plat fort

Aquesta tarda arriben tempestes a moltes zones, algunes molt fortes, i amb elles més fred i arribada de la neu als cims més alts del Pirineu!

Capdella, la Vall Fosca
Aquest matí a Capdella (la vall Fosca). Càmera de TV3
Aquest matí ja notem una bona fresca, però encara ha d'arribar el plat fort

L’Albert de Gràcia ens explica amb detall les previsions del temps a http://www.meteopirineuscatalans.com/fresca-o-fred-i-tempestes/ Aquesta tarda arriben tempestes a moltes zones, algunes molt fortes, i amb elles més fred i arribada de la neu als cims més alts del Pirineu! Precaució! Demà fresca de tardor i més estabilitat.

Avui arriba la massa d’aire més freda, que ens portarà temperatures més pròpies de la tardor, nevades testimonials als cims més alts i aquesta tarda, tempestes a moltes zones que podran ser molt fortes!

Dimecres 9: Matí variable, cobert a la vall d’Aran amb alguns plugims. A la tarda els ruixats continuaran al nord del Pallars, la Ribagorça i la Vall d’Aran i creixeran tempestes a l’Alt Urgell, Solsonès, Cerdanya, Berguedà, Ripollès i Garrotxa, que podran ser fortes o molt fortes. A la resta del Prepirineu occidental seran menys probables. Temperatures fresques o fredes per l’època de l’any, i parlem de neu, cota que aquesta tarda baixarà dels 2500m. Vent de tramuntana.

Dijous 10: Dia molt més estable i fresc o fred a alta muntanya, amb glaçades per sobre dels 2500m! Domini del sol, tret del vessant nord on el dia serà gris, i creixement d’algunes tempestes a la tarda al Ripollès i zones pròximes. Temperatures més pròpies de principis d’octubre. Vent encara de tramuntana.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i dissabte amb domini del sol, i lleugera recuperació de la temperatura. Diumenge més calor, però amb arribada de noves tempestes.

Aquest matí ja notem una bona fresca, però encara ha d'arribar el plat fort
Comentarios