La Ruta de les formatgeries visita la Formatgeria Castell·Llebre

Aquest diumenge, 20 d’agost, a les deu del matí, des de l’Espai Ermengol. La inscripcióté un cost de 2 euros.

20 AGOST Ruta de les formatgeries-2017 CASTELL·LLEBRE
photo_camera Cartell Ruta de les Formatgeries 2017, 20 Agost Castell·LLebre

L’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell organitza per aquest diumenge 20 d’agost una visita guiada a la formatgeria artesana alturgellenca Castell·Llebre, al municipi de Peramola. El preu de la ruta té un cost de 2 euros per persona, i inclou la visita guiada prèvia a la sortida que es realitza al mateix Espai Ermengol, amb la degustació dels formatges i mantega Cadí.

L'hora de trobada dels participants a aquesta visita és a les 10 del matí, a l''Espai Ermengol. Un cop finalitzada, a les 11 del matí, els participants es desplaçaran amb els seus cotxes particulars fins a Peramola, per conèixer una de les formatgeries més veteranes de l’Alt Urgell. Es prega que es faci reserva prèvia trucant al 973 351511 o a [email protected]  fins a les dues del migdia del dia anterior a la sortida. Les places són limitades.

Formatges Castell·Llebre

Els formatges Castell·Llebre són de llet de cabra pròpia i de la comarca, de maduració en cava del tipus curat i semicurat. Aquesta formatgeria de Peramola elabora una gran varietat de productes: formatge de rotlle, formatge madurat de cabra, formatge fresc, mató i formatge de tupí. Els guardons obtinguts han estat nombrosos, certificant la qualitat del producte, totalment consolidat al mercat i de forma estable durant els més de 25 anys de tradició.

Per conèixer la rica història d’aquesta formatgeria es pot consultar a:

http://www.gastroteca.cat/ca/fitxa-oncomprar/formatgeria_castell-llebre/

http://www.gourmetcatalunya.com/LLET-I-FORMATGES/CASTELL_LLEBRE.html