27.06.2022 |
Viure als Pirineus

La Ruta de les formatgeries visita la Formatgeria Castell·Llebre

Aquest diumenge, 20 d’agost, a les deu del matí, des de l’Espai Ermengol. La inscripcióté un cost de 2 euros.

20 AGOST Ruta de les formatgeries-2017 CASTELL·LLEBRE
Cartell Ruta de les Formatgeries 2017, 20 Agost Castell·LLebre
La Ruta de les formatgeries visita la Formatgeria Castell·Llebre

L’Espai Ermengol de la Seu d’Urgell organitza per aquest diumenge 20 d’agost una visita guiada a la formatgeria artesana alturgellenca Castell·Llebre, al municipi de Peramola. El preu de la ruta té un cost de 2 euros per persona, i inclou la visita guiada prèvia a la sortida que es realitza al mateix Espai Ermengol, amb la degustació dels formatges i mantega Cadí.

L'hora de trobada dels participants a aquesta visita és a les 10 del matí, a l''Espai Ermengol. Un cop finalitzada, a les 11 del matí, els participants es desplaçaran amb els seus cotxes particulars fins a Peramola, per conèixer una de les formatgeries més veteranes de l’Alt Urgell. Es prega que es faci reserva prèvia trucant al 973 351511 o a [email protected]  fins a les dues del migdia del dia anterior a la sortida. Les places són limitades.

Formatges Castell·Llebre

Els formatges Castell·Llebre són de llet de cabra pròpia i de la comarca, de maduració en cava del tipus curat i semicurat. Aquesta formatgeria de Peramola elabora una gran varietat de productes: formatge de rotlle, formatge madurat de cabra, formatge fresc, mató i formatge de tupí. Els guardons obtinguts han estat nombrosos, certificant la qualitat del producte, totalment consolidat al mercat i de forma estable durant els més de 25 anys de tradició.

Per conèixer la rica història d’aquesta formatgeria es pot consultar a:

http://www.gastroteca.cat/ca/fitxa-oncomprar/formatgeria_castell-llebre/

http://www.gourmetcatalunya.com/LLET-I-FORMATGES/CASTELL_LLEBRE.html

La Ruta de les formatgeries visita la Formatgeria Castell·Llebre
Comentarios