SOLIDARITAT

La formatgeria El Tros de Sort dona un ecògraf amb els diners recaptats venent formatges solidaris

L'aparell valorat amb 3.200 euros evitarà desplaçaments de la gent del Sobirà al seu CAP de referència
Josep Font, gerent de la formatgeria El Tros de Sort, entregant un ecògraf al CAP de Sort. Imatge del 18 de maig del 2020. (horitzontal)
photo_camera Josep Font, gerent de 'El Tros de Sort', entregant un ecògraf al CAP de Sort/Marta Lluvich

La formatgeria El Tros de Sort, al Pallars Sobirà, va veure com amb la crisi de la covid-19 les seves vendes queien més d'un 80% i ja s'imaginaven la pitjor de les situacions possibles: haver de llençar la llet de les vaques. Des de l'empresa van crear un lot de formatges solidaris amb un preu molt atractiu pel consumidor i on el 10% del cost anava destinat als serveis sanitaris del Pallars Sobirà. Amb el 10% dels formatges venuts durant el mes d'abril han comprat un ecògraf per als serveis sanitaris de la comarca, valorat amb més de 3.200 euros. Josep Font, gerent del Tros de Sort, ha dit que aquest aparell ja quedarà per sempre a la comarca i evitarà molts desplaçaments de la gent al seu CAP.

Font ha agraït la solidaritat de la gent i ha explicat que ara han posat en marxa el lot solidari del desconfinament. La quantitat de diners que obtinguin es donarà a un projecte d'investigació.