LITERATURA INFANTIL

Es presenta a la Seu “Les cabretes del Serrat Gros” de Pepita Clop amb il·lustracions de Carolina Botella

El conte forma part de la col·lecció Petit Pirineu d’Edicions Salòria, pensada per explicar la història i la cultura de l’Alt Pirineu als més petits de casa

Les cabretes del Serrat Gros
photo_camera Les cabretes del Serrat Gros/Creativadisseny

El proper dissabte 7 d’abril de 2018 es presentarà el conte Les cabretes del Serrat Gros, publicat enguany per Edicions Salòria. L’acte, organitzat per la mateixa editorial i per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, tindrà lloc a les 18h a la Sala Immaculada (Centre Cultural les Monges) (c/ Carme, 9, la Seu d’Urgell) i comptarà amb la intervenció d’Albert Batalla, alcalde de la Seu, de Pepita Clop, autora del conte, de Carolina Botella, la il·lustradora, i de Mercè Lagrava, de la formatgeria Serrat Gros.

El conte Les Cabretes del Serrat Gros relata les aventures d'un ramat de cabretes de la vall de la Vansa. Les cabretes veuen com l'Eulàlia, la seva cuidadora, les ha de deixar, i davant l'arribada de nous pastors vinguts de la ciutat, el ramat farà tota mena de trapelleries i viurà aventures de tot tipus. Una història de companyonia i de treball en equip que permet conèixer l'origen d'un dels formatges amb més anomenada del Pirineu.

El conte és el quinzè que s’inscriu a la col·lecció Petit Pirineu d’Edicions Salòria, pensada fonamentalment per explicar la història i la cultura de l’Alt Pirineu als més petits de la casa.