Les cabretes del Serrat Gros al bloc Cuina Cinc

El conte de Les cabretes del Serrat Gros segueix fent camí. Des del bloc gastronòmic Cuina Cinc han publicat un article sobre aquesta història d'un dels formatges amb més anomenada del Pirineu. L'escrit destaca el valor d'una història real portada amb món dels més petits en el format dels contes de la col·lecció Petit Pirineu

Les cabretes del Serrat Gros
photo_camera El conte "Les cabretes del Serrat Gros" va fent camí

En l'article publicat en aquest bloc de cuina, espai que ha rebut diversos reconeixements per la seva qualitat, també es diu el següent:

"He visitat la formatgeria algunes vegades, el primer post de formatges d'aquest blog és del Serrat Gros, després, he escrit altres varietats de la mateixa formatgeria i altres formatges, he anat a les fires i mostres formatgeres, he tastat, he preparat receptes amb formatges, he llegit els tres llibres de la formatgeria Serrat Gros i altres llibres sobre formatges, i a l'any 2016 vaig publicar un formatge per cada mes del calendari acostant els formatges al moment de l'any, amb un hastagh propi #12formatgesperunany, al  2017 vaig visitar més formatgeries i he escrit posts  i, com diu la Mercè els formatges són la fotografia del paisatge. Per tot això i molt més aquest conte no podia faltar!".

Trobareu tot l'article a http://cuinacinc.blogspot.com.es/