FESTIVALS DE SENDERISME

Acaba la setena edició del Cerdanya Happy Walking mantenint l’ascens de participants

La previsió meteorològica, que donava pluges cada dia del festival, ha provocat que les inscripcions d’última hora no arribessin.
observacio-astronomica
photo_camera Un gran Cerdanya Happy Walking, tot i la meteorologia / cerdanya.org

L’equip de l’àrea de turisme del Consell Comarcal de la Cerdanya ha valorat molt positivament com ha transcorregut la setena edició del Cerdanya Happy Walking tot i que s’esperava una participació una mica més elevada. La previsió meteorològica, que donava pluges cada dia del festival, ha provocat que les inscripcions d’última hora no arribessin. A més a més, es va haver de suspendre la primera excursió per culpa de la intensa pluja que va caure el dijous al matí. Tot i això, un total de 80 persones han gaudit en les excursions programades per aquests quatre dies de festival.

excursio (1)
Un gran Cerdanya Happy Walking, tot i la meteorologia / cerdanya.org

Totes les sortides estan dirigides per guies de muntanya d’empreses de la comarca i en acabar s’ofereix a tots els participants un tast de producte local de la Cerdanya. A més de les excursions també es va programar una sessió de ioga, una observació astronòmica pels participants de l’excursió nocturna, una visita de les esglésies romàniques a l’excursió de marxa nòrdica i un concert de música tradicional dels Pirineus a Puigcerdà, que va congregar un nombrós públic assistent.

Cerdanya Happy Walking CONCERT
Un gran Cerdanya Happy Walking, tot i la meteorologia / cerdanya.org

El Cerdanya Happy Walking forma part dels Festivals de Senderisme dels Pirineus, una marca conjunta creada i impulsada per IDAPA per a promocionar els festivals de senderisme que s’organitzen al Pirineu català.

L’equip organitzatiu del Cerdanya Happy Walking, ja està treballant en la preparació de l’edició de l’any vinent.