14.05.2021 |
Viure als Pirineus

Xerrada per donar a conèixer la fibra òptica a les empreses de l'Alt Urgell

Els dos joves empresaris que han impulsat el projecte Alt Urgell Fibra duran a terme, aquest dimecres a les 8 del vespre al Telecentre de la Seu d'Urgell, una xerrada informativa adreçada als empresaris de la comarca amb la finalitat de donar conèixer els avantatges de la fibra òptica, el seu desenvolupament a la Seu d'Urgell i les característiques del seu projecte. La xerrada l'organitza l'Associació d'Empresaris de l'Alt Urgell i comptarà amb la presència de Ramon Roca, el president de la Fundació Guifi.net, plataforma de la qual forma part el projecte d'Alt Urgell Fibra.

cartell_a3 petit
El cartell de la xerrada informativa.
Xerrada per donar a conèixer la fibra òptica a les empreses de l'Alt Urgell

L'objectiu de la presentació és el d'explicar les raons per les quals és positiu el fet d'escollir una xarxa de fibra òptica lliure, neutra i oberta, això com descobrir les diferents fòrmules de col·laboració i els avantatges fiscals que les empreses poden tenir participant en el desplegament.

El desenvolupament de la fibra òptica és fonamental per a la competitivitat del sector empresarial pirinenc i des de l'empresa Alt Urgell Fibra es planteja la creació d'una xarxa col·laborativa entre empreses i particulars que permeti un finançament just de les obres de desplegament i de manteniment de la xarxa. Amb aquesta filosofia es vol crear una xarxa totalment independent de les grans companyies.

Mes info: www.alturgellfibra.cat

------------------

Xerrada informativa: La fibra òptica a les empreses

Dimecres dia 16 a les 8 del vespre 

Lloc: Telecentre, de la Seu d'Urgell

Xerrada per donar a conèixer la fibra òptica a les empreses de l'Alt Urgell
Comentarios