22.01.2021 |
Viure als Pirineus

La Seu celebra el 31è Mercat de les Oportunitats

Aquest divendres, 8 de setembre, coincidint amb la diada festiva de Meritxell que celebra el Principat d'Andorra. El mercat estarà obert de les 9 del matí a les 8 del vespre, i compta amb un total de 25 parades

Cartell del mercat de les oportunitats
Cartell del mercat de les oportunitats
La Seu celebra el 31è Mercat de les Oportunitats

La Seu d’Urgell celebra aquest pròxim divendres, 8 de setembre, tot coincidint amb la festivitat de Meritxell, Diada del Principat d'Andorra, i amb el final de la temporada primavera-estiu, la 31a edició del Mercat de les Oportunitats que tindrà lloc tot el dia al carrer Major.

El Mercat de les Oportunitats obrirà de nou del matí a del vespre, amb 25 parades dels diversos establiments comercials de la ciutat que ofereixen productes de qualitat a preu molt reduït. A més a més dels productes que es poden trobar en aquest mercat com roba, calçat, objectes de regal i accessoris de moda, en aquesta edició es podran trobar ofertes de la temporada de tardor.

També hi haurà la presència de serveis terapèutics, així com un estand de begudes i de pica-pica.

Cal recordar que des de fa ja unes quantes edicions, les parades que participen en el Mercat de les Oportunitats mostren una unificació respecte a l’etiquetatge dels productes, així com el lliurament de bosses de color groc amb el logotip d’aquest esdeveniment comercial amb l’objectiu de dotar-lo de personalitat pròpia.

Aquest mercat està organitzat per la Unió de Botiguers de la Seu d’Urgell (UBSU), amb el suport de La Seu Comercial, i la col·laboració de l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i la Direcció General de Comerç de la Generalitat de Catalunya. 

La Seu celebra el 31è Mercat de les Oportunitats
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad