28.05.2020 |
Viure als Pirineus

CIUTADANS

Mor Pere Serra i Alvinyà, 'Peret Bull'

Pere Serra ha estat un personatge molt popular i estimat a la Seu, implicat en el teixit social i associatiu, president del carrer Major i membre actiu durant anys de la Germandat de Sant Sebastià.

Pere Serra participant a les Caramelles del 2013/Germandat de Sant Sebastià
Pere Serra participant a les Caramelles del 2013/Germandat de Sant Sebastià
Mor Pere Serra i Alvinyà, 'Peret Bull'

Aquesta matinada ha mort Pere Serra i Alvinyà, conegut popularment com a 'Peret Bull', després de patir una llarga malaltia. Pere Serra i Alvinyà va néixer fa noranta anys Cal Bull del carrer de les Eres de la Seu d'Urgell, ha estat un personatge popular i molt estimat a la ciutat. Persona de gran qualitat humana, generós i altruista, ha col·laborat sempre en causes socials. Estretament vinculat al teixit social i associatiu, ha estat tota la seva vida un apassionat de la Seu, de la seva activitat econòmica i social i dels seus costums i tradicions. Va ser un gran aficionat a l'activitat esportiva, organitzador als anys 90 de la prova urbana 'Torneig Ciclista Urgellet', i directiu del futbol urgellenc, a través de l'UDU i l'UBSU.

Pere Serra ha estat durant dècades president de l'Associació de Veïns i Comerciants del Carrer Major i un membre molt actiu de la 'seva estimada' Germandat de Sant Sebastià. Va ser President de l'Esplai de la Gent Gran de la Seu d'Urgell i delegat a l'Alt Pirineu de la Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (Fatec).

Mor Pere Serra i Alvinyà, 'Peret Bull'
Comentarios