06.03.2021 |
Viure als Pirineus

SUCCESSOS

Detingut un home en un edifici ocupat de la Seu d'Urgell

El detingut tenia una ordre de detenció, entrega i extradició de Bèlgica per delictes contra el patrimoni.

dav
Edifici ocupat al carrer Garriga i Massó de la Seu d'Urgell/FS
Detingut un home en un edifici ocupat de la Seu d'Urgell

L'Emissora Municipal 'Ràdio Seu', ha informat de la detenció d'un home que ocupava un edifici de l'avinguda de Joan Garriga i Massó, a la capital de l'Alt Urgell. L'emissora explica que "els Mossos d'Esquadra, en col·laboració amb la Policia Municipal de la Seu d'Urgell, han dut a terme aquest divendres una intervenció per ordre judicial en un edifici ocupat de l'avinguda de Joan Garriga i Massó i el Portal d'Andorra, a tocar de la Plaça d'Europa.

Pel que sembla - segons informa Ràdio Seu - el dispositiu policial es va desplegar "arran d'una sèrie de denúncies i incidents relacionats amb les persones residents en aquesta cèntrica finca de la ciutat". Els agents policials dels dos cossos "van revisar el bloc de pisos, van aixecar acta dels desperfectes causats pels ocupes i van identificar 59 veïns.".

Va ser "precisament, en el decurs d'aquest procés s'ha comprovat que a un dels residents identificats li constava una ordre de detenció, entrega i extradició de Bèlgica per delictes contra el patrimoni". L'home, de 28 anys i de nacionalitat argentina, ha estat detingut i passarà aquest dissabte telemàticament a disposició del jutjat central d'instrucció de Madrid en funcions de guàrdia.

Edifici ocupat

L’edifici  de l'Avinguda Joan Garriga i Massó, a tocar de la plaça d'Europa, ha estat fins fa un any en mans del Banc Sabadell a través de la seva promotora immobiliària Solvia. Ara forma part del fons d’inversió nord-americà Oaktree, després d’haver comprat la totalitat de Solvia.

Detingut un home en un edifici ocupat de la Seu d'Urgell
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad