Imprimir

Maria Pilar Cases elegida alcaldable d'Esquerra a Tremp

viurealspirineus | 24 de diciembre de 2018

Pilar Cases, actual tinent d'alcalde de l'ajuntament de Tremp
Pilar Cases, actual tinent d'alcalde de l'ajuntament de Tremp

L'actual primera tinent d'alcalde ha estat escollida per unanimitat per encapçalar la candidatura republicana a l'alcaldia de Tremp.

Amb 8 anys d’experiència a l'Ajuntament, 4 anys a l'oposició i aquests darrers quatre al govern municipal i com a vicepresidenta del Consell comarcal, Maria Pilar Cases afronta les properes eleccions municipals amb la il·lusió de qui se sent preparat per assumir l'alcaldia de la capital del Pallars Jussà, i ser la primera dona que ho assoleix. L'actual primera tinent d'alcalde ha estat escollida per unanimitat, per la secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya de Tremp, per encapçalar la candidatura republicana a l'alcaldia de Tremp.

En el seu primer intent, fa quatre anys, ERC va obtenir els seus millors resultats, obtenint 3 regidors dels 13 del consistori. Maria Pilar Cases vol treballar conjuntament amb tots els grups municipals i aprofitar les sinergies d'una nova situació a Tremp, en què tot sembla indicar que hi haurà renovació en profunditat a totes les candidatures municipals. Maria Pilar Cases ha volgut evidenciar que liderarà una candidatura municipal de Tremp i per Tremp, però compromesa amb la comarca i amb la república catalana.

Esquerra prepara una llista compromesa amb el municipi, una llista cremallera en què hi haurà dones i homes, un equip jove i treballador, que està vinculat amb molts espais i associacions del municipi.

 

 

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-jussa/maria-pilar-cases-elegida-alcaldable-desquerra-tremp/20181224120850013101.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]