Imprimir

La literatura i els vins, protagonistes a la Biblioteca Pública Maria Barbal

viurealspirineus | 24 de enero de 2018

La Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp és un pol de cultura
La Biblioteca Pública Maria Barbal de Tremp és un pol de cultura

La biblioteca de Tremp participa per sisè any consecutiu en aquest projecte de Biblioteques de Catalunya que té com a objectiu principal acostar diferents públics a la cultura del vi, creant llaços entre aquesta i d’altres manifestacions culturals com la literatura o la fotografia.

Per aquesta edició, el  programa de la Biblioteca Pública Maria Barbal s’ha elaborat conjuntament amb el programa Al teu gust i amb la col·laboració dels cellers del Pallars. Compta amb activitats de diferents índoles i per a tots els públics que es duran a terme durant el mes de febrer.

Els usuaris de la biblioteca i tothom que ho desitgi podrà inscriure’s a un taller de cuina i maridatge, assistir a la tertúlia del club de lectura al voltant d’un clàssic de la literatura ambientat al món del vi, participar en un concurs fotogràfic sobre el vi a través de la xarxa social Instagram, gaudir d’una sortida enoliterària al celler Sauvella per descobrir la geologia de la vinya d’aquest el celler, un taller d’edició de Viquipèdia sobre aspectes relacionats amb el món del vi, entre d’altres.

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/pallars-jussa/literatura-i-els-vins-protagonistes-biblioteca-publica-maria-barbal/20180124105903010522.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]