El síndic d'Aran demana al president del Govern el desplegament de la Llei de règim especial de la Val

Barrera vol que s'iniciï la negociació del nou model de finançament

foto_3197954
photo_camera El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el síndic d'Aran, Carles Barrera, caminant pel Palau de la Generalitat.

El síndic d'Aran Carlos Barrera i el vicesíndic Luís Carlos Medina, s'han reunit aquest dilluns amb el President de la Generalitat, Carles Puigdemont, a qui han expressat la voluntat del Conselh Generau d'Aran així com la necessitat del desplegament del conjunt de la Llei 1/2015 de règim especial de la Val d'Aran. Durant la trobada a Palau, el síndic d'Aran ha demanat al President de la Generalitat la màxima sensibilitat per part del Govern per començar la negociació del nou model de finançament tal com preveu la Llei 1/2015. Les disposicions addicionals de la Llei d'Aran, preveuen un termini de tres anys des de la seva aprovació per revisar de forma bilateral entre el Conselh Generau d'Aran i la Generalitat el model de finançament de la Val d'Aran.

foto_3197956

A la reunió també hi ha assistit la consellera de Governació Meritxell Borràs, on s'han tractat diferents assumptes relacionats entre el Govern d'Aran i els departaments de la Generalitat de Catalunya.

comentaris