07.10.2022 |
Viure als Pirineus

El patinador aranès, Tòn Cónsul Vivar, subcampió d’Espanya 2014-2015

Tòn Cónsul Vivar, podium a Granada
Tòn Cónsul Vivar, podium a Granada
El patinador aranès, Tòn Cónsul Vivar, subcampió d’Espanya 2014-2015

La ciutat de Granada acollia per primera vegada en la seva història, la celebració d’un campionat d’Espanya de patinatge artístic sobre gel, en el mateix recinte en el qual d’aquí a uns mesos, es desenvoluparà la Universíada 2015.

En la categoria sènior va participar el bicampió d’Europa, el madrileny Javier Fernández, qui la setmana anterior havia participat en la Final del Gran Prix celebrada a Barcelona i aconseguint la segona posició.

En la categoria junior on participava el nostre patinador aranès, Tòn Cónsul, es va produir la competició més tancada. No es recordava un Nacional amb tant nivell en júnior masculí, i és que els quatre patinadors top, Aleix Gabara, Tón Cónsul, Héctor Alonso i Ernesto Martínez van donar un gran espectacle lluitant per les posicions de podi.

Tòn, després del primer dia de competició, amb un programa gairebé perfecte va aconseguir la segona posició provisional del campionat, mentre que el favorit d’aquest campionat Hèctor Alonso quedava en quart lloc provisional.

Després de la segona i definitiva jornada, Cónsul, va consolidar la plata que no li va poder arrabassar el patinador madrileny, Héctor Alonso, qui va remuntar una posició respecte a la primera jornada.

Va aconseguir el campionat, el patinador del FCB Barcelona, Aleix Gabara, que després d’un error a l’inici del programa, es va mostrar intractable mantenint la primera posició del primer dia.

Tots dos patinadors tornaran a veure’s les cares pròximament en el Campionat de Catalunya que tindrà lloc en la Val d’Aran (Palai de Gèu de Vielha), els propers 17 i 18 de gener.

El patinador aranès, Tòn Cónsul Vivar, subcampió d’Espanya 2014-2015
Comentarios