ESQUÍ

L’aranès May Peus elegit nou membre del Consell de la Federació Internacional d'Esquí

La candidatura de May Peus va rebre un 81% de vots favorables per certificar la seva entrada al consell, un òrgan directiu que està format per tan sols 18 membres.
May Peus
photo_camera L'aranès May Peus, elegit nou membre del Consell de la FIS / RFEDI

L’aranès May Peus és des d’ahir nou membre del Consell de la Federació Internacional d’Esquí. L’actual president de la Federació Espanyola d’Esports d’Hivern (RFEDI) va rebre la confirmació d’aquesta incorporació en el marc del 55è Congrés de la FIS, que es va celebrar a Rejkjavík (Islàndia).

Els temes de més rellevància que es van tractar van estar relacionats amb la centralització de drets de TV, l’elecció de seus per als campionats del món i la inclusió del freeride com a modalitat oficial de la FIS.

La candidatura de May Peus ha rebut el un 81% de vots favorables per certificar la seva entrada al consell, un òrgan directiu que està format per tan sols 18 membres. Aquest suport ha arribat principalment dels països que organitzen habitualment copes del món, agrupats a la FESA, i també de països iberoamericans o bé de federacions emergents en el món de la neu.