Esports d'hivern

La Copa CEGVA obre la Lliga Catalana de patinatge artístic sobre gel 2016-17 a Vielha

Vielha acull la Copa CEGVA. Serà la primera prova de la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel de la temporada 2016-17. Hi prendran part 14 patinadors i patinadores del CEPAP (Club Esportiu Patinatge Artístic Puigcerdà), 23 del CEGVA (Club d’Espòrts de Gèu Val d’Aran), 20 del FCB Futbol Club Barcelona) i 18 del ACG (Andorra Club Gel). 

Novice Advance Crèdit CEGVA copia
photo_camera Podi de la edició anterior

El Palai de Geu de Vielha acull els propers 29 i 30 d'octubre la Copa CEGVA de patinatge artístic sobre gel, primera prova puntuable de la Lliga Catalana de Patinatge Artístic sobre gel 2016-2017. El circuit, inclou a més la Copa Puigcerdà, la Copa Canillo i la Copa Internacional Ciutat de Barcelona. Organitzada pel Club d'Esports de Gèu Val d'Aran i la FCEH, la competició acollirà a prop de 70 patinadors i patinadores pertanyents als clubs catalans FC Barcelona, CEGVA i CEPAP i al club andorrà ACG.

La Copa Cegva 2016 és un campionat per a Clubs pertanyents a la Federació Catalana d'Esports d'Hivern (FCEH) i a la Federació Andorrana d'Esports de Gel (FAEG) i oberta només en les categories nacionals i internacionals (Debs, Basic Novice, Novice Advanced, Júnior ISU, Sènior ISU i Parelles de lliure) i tancada a clubs de la FCEH i de la FAEG pel que fa a les categories Autonòmiques A (Escola, Debutants, Benjamí, Aleví, Cadet i Veterans) i B (Debs A, Infantil A, Júnior A i Sènior A). 

En aquesta edició hi prendran part més de setanta patinadors i patinadores.

http://www.fceh.cat/pdf/FCEH_68_Convocatoria_Copa_CEGVA_2016.pdf