ESTACIONS D'ESQUÍ

Baqueira Beret inaugurarà la temporada l'11 de desembre

Obrirà inicialment només la zona de Baqueira i limitarà el nombre de forfets que posa a la venda
Baqueira Beret
photo_camera Estació d'esquí de Baqueira Beret/ BAQUEIRA BERET

L'estació d'esquí de Baqueira Beret inaugurarà la temporada 2020-2021 després de la Puríssima. En concret, ho farà l'11 de desembre quan es preveu que ja estigui permesa la mobilitat durant els caps de setmana per tot el territori català. L'estació de la Val d'Aran i les Valls d'Àneu estrenarà temporada obrint inicialment només la zona de Baqueira, si les condicions de neu ho permeten, aplicant les mesures sanitàries establertes per les autoritats. Així, limitarà el nombre de forfets que posa a la venda en funció del pla operatiu, les regulacions locals, les condicions meteorològiques i l'històric de visites, entre altres. D'aquesta manera, el complex podrà estimar el nombre d'esquiadors que pot rebre amb un distanciament físic segur.

L'estació preveu obrir durant la primera setmana únicament la zona de Baqueira i a partir del 21 de desembre, ja obrirà tots els sectors del domini esquiable si les condicions ho permeten.

A les taquilles de Baqueira Beret només podran adquirir-se forfets en cas de no haver superat l'aforament diari per la qual cosa l'estació recomana la compra anticipada. En aquest sentit, tindran garantit l'accés els posseïdors del BaqueiraPASS amb recàrrega de temporada (Tarifa General) i els clients de venda anticipada de BaqueiraPASS per dies i BaqueiraTICKET que hagin recarregat prèviament online.

Imatge de la zona esquiable de l'estació d'esquí de Baqueira Beret, el 23 de novembre del 2020. (Horitzontal)
(Foto: Imatge de la zona esquiable de l'estació d'esquí de Baqueira Beret)

Baqueira Beret posarà a disposició dels clients a partir del 30 de novembre la recàrrega en línia dels suports recarregables perquè puguin assegurar les seves vacances d'hivern en cas de restriccions d'aforament a pistes. L'estació informarà diàriament a través del seu web dels forfets disponibles a la venda per a les diferents dates.

A nivell pràctic, els accessos a l'estació que es posaran en funcionament a partir del dia 11 de desembre seran Baqueira 1500, Ruda, Tanau i Orri. La restauració en funcionament serà el Baqueira Bar 1500, la cafeteria Bosque a 1800, el Moët Winter Lounge a Orri i el Haägen Dazs a Ruda.

Forfets per a la compra anticipada

Baqueira Bereta ja ha posat a disposició dels esquiadors i snowboarders el suport recarregable BaqueiraPASS. Un cop sol·licitat, es rep al domicili en un termini màxim de 72 hores. A partir del 30 de novembre, s'obrirà el procés de recàrrega en línia per dies. Compta amb serveis exclusius a l'app de Baqueira Beret en la qual es pot recarregar fàcilment o bé fer-ho al web de l'estació.

El BaqueiraPASS permet la seva recàrrega tant de temporada com de dies. A més de la seva petició en línia i recepció a casa, és nominal per la qual cosa permet al client la gestió de beneficis exclusius a través de la seva àrea privada com són la reserva als restaurants de l'estació o una tarifa de recàrrega de dies amb descompte sobre preu de taquilla. El suport físic és vàlid per a tres hiverns i la recàrrega en línia pot fer-se per temporada o bé per dies comprant d'una a set jornades d'esquí, sempre consecutives, amb avantatges sobre la tarifa general.

D'altra banda, el forfet no nominal de l'estació és el BaqueiraTICKET, indicat especialment per famílies i grups d'amics, es recull a les taquilles de l'estació i establiments adherits al llarg de la Val d'Aran i les Valls d'Àneu i és vàlid per a tota la temporada. A partir del 30 de novembre es podrà recarregar online d'un a set dies sempre consecutius. La manera més pràctica de fer-ho serà a l'app a través del escanejat de el codi QR integrat o el codi de barres. Des del web de Baqueira també pot recarregar tot i que, de moment, només individualment.

Finalment, a les taquilles de l'estació es podran adquirir forfets de tarifes especials (tarda, passeig, debutant) i en el cas de forfets de dia es lliuraran BaqueiraTICKET recarregats per oferir als client la possibilitat de recarregar línia en la propera visita.