La 36a edició de la Marxa Beret es celebrarà el 22 de març

Marxa Beret
photo_camera Marxa Beret

El proper 22 de març de 2015 es celebrarà la 36 edició de la Marxa Beret que s'havia d'haver celebrat el passat 1 de febrer però es va ajornar per causes meteorològiques. La carrera proposa 3 distàncies: 10, 21 i 42 km que transcorren pel Pla de Beret a 1.850m d'altitud i que passen pel poble de Montgarri.

Sobre Marxa Beret

La Marxa Beret és la millor prova esportiva de fons d'Espanya, puntuable per al circuit EUROLOPPET, que engloba les millors carreres europees d'aquesta modalitat. Des de 1978 la Marxa Beret es ve celebrant i millorant tant en qualitat com en nom d'inscrits. Tenint en aquests moments al voltant de 1000 participants.

Seu dels Campionats d’Europa de Llarga Distància

Aquesta edició, la preparació està sent més intensa encara a causa de l'adaptació de la competició a les exigències que comporta l'organització dels Campionats d'Europa de Llarga Distància ja que la Marxa Beret ha estat la seu escollida per a l'organització d'aquest esdeveniment per a la temporada 2015/2016. A més, la carrera aranesa és puntuable FIS i està dins del calendari Euroloppet que reuneix les marxes populars d'esquí de fons més importants d'Europa.

Laura Orgué i Ioseba Rojo 

La Marxa Beret atreu a participants d'alt nivell com la fondista catalana de la FCEH Laura Orgué, integrant de l'equip estatal de fons de la RFEDI i a Ioseba Rojo (guanyador de la passada edició), també fondista de la RFEDI. Destacar que Orgué, que també ha guanyat ja en alguna ocasió la Marxa Beret, competeix en Copa del Món FIS i la passada temporada va quedar 10a en els 30 km estilo lliure dels JJOO de Sochi. Els recorreguts més curts la Marxa Beret també atreuen a gran quantitat de famílies i grups d'amics que participen de manera popular.

Inscripcions

S'obrirà un nou procés d'inscripció per a aquells nous que vulguin participar el 22 de març. Aquells que ja tenen inscripció i assisteixin al març es conservarà la inscripció. Per a aquells que ja tenen inscripció i no puguin assistir en les noves dates, es posen a disposició dues alternatives:

- Conservar la inscripció per a la propera edició, 37a Marxa Beret del 2016

- Retornar la inscripció respectant les condicions estipulades en el reglament.

En breu es detallarà el procediment a seguir en qualsevol dels casos.

Enllaços relacionats
Web oficial de la Marxa

Més a Val d'Aran