09.12.2022 |
Viure als Pirineus

ACTVITATS SOCIALS

22 anys de colònies per a nens i nenes amb càncer a l’Aran

Aquestes colònies, orientades a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, estan pensades per afavorir la seva expressió emocional i la millora de la seva autoestima i independència.
Colònies nens amb càncer Salardú CGA
22 anys de colònies de l’Associació Contra el Càncer a l’Aran / CGA
22 anys de colònies per a nens i nenes amb càncer a l’Aran

Del 17 al 23 de juliol s’han dut a tèrme a l’Alberg Era Garona de Salardú les colònies per a nens i nenes amb càncer que des de fa 22 anys organitza l’Associació Contra el Càncer a través de les seves delegacions a Lleida i Aran.

Aquestes colònies, orientades a millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer, estan pensades per afavorir la seva expressió emocional i la millora de la seva autoestima i independència. Compten amb una àmplia varietat d’activitats d’oci relacionades amb l’entorn i la natura com l’hípica, el ràfting o l’acampada en un refugi de muntanya, entre moltes altres.

Colònies nens amb càncer Salardú CGA 2
Participnats a les colònies de Salardú / actualidadsocial.es

El Conselh Generau d’Aran col·labora en aquesta iniciativa des del seu inici conscient de l’impacte positiu que han brindat tant als nens com a les seves famílies.

La sindica d’Aran, Maria Vergés, visitava aquest dilluns els campaments on es va reunir amb el president de la AECC a España, Ramón Reyes, amb qui va  poder compartir aquesta visita, on es van emplaçar a continuar col·laborant en aquelles iniciatives que l’associació, a través de la seva junta a l’Aran, dugui a terme al nostre territori.

En aquest sentit, el Conselh Generau d’Aran ve de firmar un acord de col·laboració amb l’Associació contra el Càncer de Lleida per donar suport als pacients i famílies de la Val d’Aran.

22 anys de colònies per a nens i nenes amb càncer a l’Aran
Comentarios