27.05.2022 |
Viure als Pirineus

Setmana de cru hivern!

Tindrem canvis aquesta setmana, sí, i importants! Però malauradament de precipitacions generals i abundants, no s’esperen. L’esperança que teníem fa uns dies d’una bona regada s’esvaeix, donat que la massa humida provinent del sud quedarà aturada al sud i centre d’Espanya i no ens arribarà. Tot i això tenim moltes altres coses a comentar! Farà fred, i molt, especialment a mesura que avanci la setmana

MeteoPirineus
Mapa del temps al Pirineu
Setmana de cru hivern!

Dilluns 27: Dia dominat pel sol a gran part del Pirineu i Prepirineu, amb la presència d’alguns núvols prims. No s’esperen precipitacions. Ambient d’hivern. Vent de mestral poc destacable.

Dimarts 28: El dia continuarà molt estable especialment fins al migdia. A partir de llavors es començarà a carregar pel vessant nord i ja a últimes hores del dia podrà començar a nevar feblement. A la resta, la jornada continuarà dominada pel cel clar. Temperatura i vents similars a dilluns.

Tendència pels pròxims dies: L’arribada d’un primer front dimecres portarà una glopada més freda i reactivació de nevades. Especialment nevarà al vessant nord (baixant a totes les cotes), però ja veurem que faran alguns ruixats que es podran presentar al Pirineu oriental i alguns indrets del Prepirineu. Un altre front més actiu de cara a últimes hores de dijous, incrementarà més les nevades i portarà una entrada d’aire gèlida! Entre dijous i diumenge la nevada seria abundant al vessant nord, i a estones anirà saltant fins al Prepirineu. Destacables també el fort vent i el torb!

Ens espera una setmana ben moguda, ho anirem seguint!

Albert de Gràcia

* Per més informació sobre el temps al Pirineu cliqueu al següent enllaç - MeteoPirineus Catalans

Setmana de cru hivern!
Comentarios