17.08.2022 |
Viure als Pirineus

Pluges aquest matí, esperant un nou estiuet

Podríem dir que amb el front que ens creuarà aquest matí acabarà el moviment dels darrers dies, que ens ha portat una de les nevades més importants i generals dels darrers anys al Pirineu i Prepirineu. Dimarts i dimecres tindrem un temps molt més estable i menys fred, tot esperant noves tronades entre dijous i especialment divendres.

eltemps
Una imatge de la muntanya de Cadí. Foto: MeteoPirineus Catalans
Pluges aquest matí, esperant un nou estiuet

Dilluns 18: Matí cobert amb precipitacions que afectaran tot el Pirineu i Prepirineu. Els registres més importants voltaran els 10 mm, i la cota de neu voltarà els 2200 m, així que tornarem a veure novament les muntanyes blanques per sobre d’aquesta cota. La tarda es presentarà molt més estable, amb obertura de clarianes i risc molt baix de precipitacions. Temperatura encara fresca o freda tota la jornada.

Dimarts 19: Matinada i matí ben fred. Demà el sol serà el protagonista de la jornada, amb algunes restes de núvols baixos especialment al vessant nord del Pirineu. Al migdia la temperatura serà una mica més alta.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres de sol, esperant l’arribada de tempestes dijous al tard i que podran ser fortes divendres. Cap de setmana més tranquil..

Bona setmana!

Albert de Gràcia

Pluges aquest matí, esperant un nou estiuet
Comentarios