06.12.2022 |
Viure als Pirineus

Nova glopada freda! Pluja, neu i ambient molt més fred

Estem a les portes d’un nou front fred, que farà retornar l’ambient fred de tardor i les precipitacions, que entre divendres a la nit i dissabte seran de neu cap als 1800m! No tindrem una gran ploguda, però de mica en mica, s’omple la pica!

mapatemps
Mapa del temps. Foto: MeteoPirineus Catalans
Nova glopada freda! Pluja, neu i ambient molt més fred

Dijous 14: Domini del sol al matí, amb creixement de nuvolades que a la tarda al sector del Pirineu oriental, podran deixar algunes tempestes localment fortes. Avui encara farà calor.

Divendres 15: Arriba el front ja de bon matí, amb pluges que podran afectar a qualsevol indret, però que seran més abundant com més a l’est. A la tarda les pluges seran en forma de ruixat i s’obriran algunes clarianes. La cota de neu baixarà dels 2500 a primeres hores als 1800m a la nit, i notarem una forta baixada de la temperatura.

Dissabte 16: Començarem el dia amb domini del sol i algunes boires, tret del vessant nord on el dia estarà ben cobert i amb precipitacions febles. A partir del migidia creixeran potens nuvolades que tornaran a portar ruixats i algunes tempestes fortes, amb neu per sobre dels 1900m. Ambient fred.

Diumenge 17: Ara per ara sembla que el dia es mantindrà més estable, amb cel variable, més cobert al vessant nord, i com a molt amb algun ruixat puntual a la tarda. Ambient ben fred, amb glaçades nocturnes a molts indrets.

Bon cap de setmana!

Albert de Gràcia

Nova glopada freda! Pluja, neu i ambient molt més fred
Comentarios