El Pirineu a la seva bola

Aquesta setmana escoltarem a molts mitjans la gran onada de calor que afectarà molts indrets d’Espanya i fins i tot alguns registres alts de temperatures a Catalunya, aquesta vegada però, el Pirineu quedarà força al marge, i tindrem temperatura d’estiu, però amb valors màxims molt a ratlla. Pel que fa a l’estat del cel, tret d’avui amb tempestes fortes, la resta de la setmana serà estable i sense pluges.

eltemps
photo_camera El Pirineu a la seva bola.

Dilluns 10: Matí amb restes de les tempestes que ens han afectat durant les primeres hores del dia, i que en molts indrets han deixat forts patacs d’aigua. Matí força variable, a l’espera de l’arribada de noves i fortes tempestes a partir del migdia, que podran descarregar amb molta força fins al vespre. Temperatures molt frenades avui, amb poca calor.

Dimarts 11: El temps s’estabilitza, i tindrem un dia dominat pel sol i alguns núvols baixos a la vall d’Aran. Temperatures una mica més altes, però amb calor molt moderada.

Tendència pels pròxims dies: Domini del sol bona part de la setmana, i temperatures càlides al migdia i fresques de nit.

Bona setmana!

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

Més a El Temps