Avui i demà, més fresca, més ruixats i tempestes, i nevades!

Continuem amb aquest temps més aviat tardorenc en ple estiu! Avui i demà tindrem novament ruixats i tempestes especialment a les tardes, i combinades amb les temperatures fresques que tenim, veurem nevar novament per sobre dels 2000m en alguns indrets. Fresca que durarà fins a final de setmana, amb l’inici de la vinent, l’ambient d’estiu tornarà!

el temps
photo_camera Mapa del temps al Pirineu.

Divendres 30: Matí variable, amb nuvolositat més abundant al vessant nord del Pirineu. A partir de migdia creixement de nuvolades que portaran durant la tarda ruixats i tempestes, novament fortes, força generals a tot el Pirineu i Prepirineu. Atenció amb la cota de neu, avui baixarà fins als 2000m al vessant nord i als 2300m al Prepirineu. Ambient fresc o fred per l’època de l’any.

Dissabte 1: Comencem juliol amb una matinada amb restes de ruixats, especialment al vessant nord, amb neu per sobre dels 1900 m. El matí serà força estable, amb força domini del sol i nuvolades que aniran guanyant terreny durant el migdia, i que novament a la tarda podran tornar a descarregar ruixats i tempestes. No seran tan generals com les d’avui, però novament allà on descarregui ho podrà fer amb força. Temperatures un dia més fresques.

Diumenge 2: La situació s’estabilitzarà, tot i que durant la matinada i primeríssima hora del matí podrem tenir alguns ruixats. La resta del dia el sol s’anirà imposant, tret del vessant nord (Vall d’Aran, nord del Pallars, Andorra, etc.), on els núvols continuaran presents. Les temperatures comencen a pujar, i al migdia als llocs amb sol notarem ambient més càlid.

* informació facilitada per meteopirineuscatalans

comentaris
Més a El Temps