Arriben canvis!

Dos dies més d’anticicló i temps monòton, i arriben els primers canvis. De moment el que resta de setmana els canvis seran poc importants, però ja dissabte tindrem les primeres precipitacions, febles, a moltes zones després de setmanes sense veure precipitar en molts indrets del Pirineu i especialment del Prepirineu. Canvis que de cara a la setmana vinent, es faran més importants amb l’arribada de pertorbacions del nord.

ElTemps
photo_camera Una foto de Viu de Llevata. Foto: MeteoPirineus Catalans

Dimecres 22: Dia novament radiant, amb domini clar del sol. Matí molt fred, especialment a les fondalades i temperatura suau al migdia. Vent encalmat.

Dijous 23: Continuarà el temps estable, però ja podran començar a arribar els primers núvols, tot i que no s’esperen precipitacions. Temperatura similar a la d’avui.

Tendència pels pròxims dies: Divendres dia amb més presència de núvols, amb temperatura al migdia més freda i possibilitat d’alguna primera precipitació al Pirineu occidental. Serà dissabte segurament el dia més inestable, amb algunes pluges o nevades febles especialment al matí. Diumenge el temps serà insegur, però amb poques pluges… En tot cas, ho anem seguint, especialment la situació de cara a la setmana entrant!

Albert de Gràcia

* Per més informació sobre el temps al Pirineu cliqueu al següent enllaç - MeteoPirineus Catalans

comentaris
Més a El Temps