23.02.2019 |
Viure als Pirineus

L'Associació Claror de l'Alt Urgell estrena web propi

A partir d'ara, podreu consultar tota la informació relativa al Taller Claror a la seva pròpia pàgina web:https://www.tallerclaror.org, a més de fer-ho al seu blog: https://tallerclaror.wordpress.com/.

Logo Associació Claror Alt Urgell
Logo Associació Claror Alt Urgell
L'Associació Claror de l'Alt Urgell estrena web propi

Des de l'Associació Claror volen que la gent conegui com treballen, quins són els seus projectes, de quins serveis disposen i, a més, que tothom pugui accedir al seu blog, on ja se'ls va fent partíceps del seus treballs.

Aprofiten també el llançament de la pàgina web per informar sobre els Jocs Special Olympics, que se celebraran els dies 4, 5, 6 i 7 d'octubre a la Seu d'Urgell i Andorra la Vella, en els quals participen prop de 1.500 esportistes i representen un punt de trobada d'atletes, famílies, entrenadors i societat civil. La celebració d'aquests jocs fomenta valors com la convivència, alhora que promouen l'esport, la competició, les activitats socials i el lleure.

Ara bé, una peça clau per a l'èxit d'aquests jocs és el voluntariat, i aquest any faran falta més de 600 voluntaris. Per apuntar-vos a col·laborar i fer possible els Special Olympics d'enguany només cal que ompliu la butlleta que trobareu a la seva pàgina web (https://www.tallerclaror.org/special-olympics/), i des de l'associació us asseguren que viureu uns jocs plens d'emocions que no oblidareu.

A més, també podeu fer-vos socis de l'entitat omplint una altra butlleta (https://www.tallerclaror.org/soci-claror/) i pagant una quota anual de 30 euros, gràcies als quals es fan possibles tots els projectes i les il·lusions d'unes persones que dia a dia han de demostrar les seves capacitats, donat que la societat sovint no els les reconeix.

Comentarios