19.01.2021 |
Viure als Pirineus

CRISI CORONAVIRUS

El Departament de Salut realitzarà un cribatge poblacional a Tremp

De dilluns a divendres, els professionals sanitaris s’instal·laran al pavelló del Casal de Tremp
Imatge panoràmica de Tremp /arxiu
Imatge panoràmica de Tremp /arxiu
El Departament de Salut realitzarà un cribatge poblacional a Tremp

Davant l’actual situació de la pandèmia a Trempi, el departament de Salut ha programat un cribratge poblacional voluntari i gratuït per detectar casos de Covid-19 entre els trempolins i trempolines.

A partir de dilluns 30 de novembre i fins el divendres 4 de desembre els professionals sanitaris s’instal·laran al pavelló del Casal de Tremp per a dur a terme aquestes proves a les persones que estiguin interessades en col·laborar.

Pavelló del Casal de Tremp

L’horari és de 10h a 14h i de 15h a 18h cada dia (excepte el dimecres dia 2 de desembre que allargaran les proves fins les 20h en l’horari de tarda).

Per a participar a aquest cribratge cal presentar-se en alguna de les franges horàries al pavelló del Casal i preferiblement anar-hi amb la targeta sanitària (si alguna persona no la té també hi pot participar, però dur-la agilitza el procés). Un cop allí caldrà esperar el torn si s’escau i posteriorment se li realitzarà el test. Un cop fet el test el temps d’espera per saber-ne el resultat és d’uns 15 minuts, temps el qual la persona testada haurà de romandre esperant fins que li donin el resultat. Amb aquest cribratge poblacional el departament de Salut espera poder controlar la propagació de la Covid-19 a Tremp.

El Departament de Salut realitzarà un cribatge poblacional a Tremp
Comentarios
Entrando en la página solicitada Saltar publicidad