Mobile World Congress

Avatars per entrar a la realitat virtual, robots que ballen i grafè que detecta perills al volant, al NexTech del MWC

El nou espai del Mobile World Congress mostra les tecnologies que estan esdevenint la punta de llança de la indústria mòbil.

Tres robots AELOS ballen sobre un camp de futbol a l'espai NexTech del MWC 2017, aquest dilluns 27 de febrer (pla detall horitzontal)
photo_camera Tres robots AELOS ballen sobre un camp de futbol a NexTech del MWC 2017.

Avatars personalitzats per poder participar en la realitat virtual amb la nostra pròpia imatge, sensors de grafè que aturen un vehicle en cas de perill, robots que ballen i detecten la veu humana o pegats que es fonen amb la pell per controlar les nostres constants vitals. El Mobile World Congress mostra la punta de llança de les tecnologies lligades a la realitat virtual, la internet de les coses, la robòtica, els materials superconductors, els drons o la conducció autònoma al NexTech, un nou espai de mostra dedicat a l’enginyeria més disruptiva, tant en l’àmbit experimental com aplicat.

Com a tecnologia destacada torna a aparèixer el grafè, després de la seva irrupció durant el MWC de 2016, que ha avançat un pas més i en aquesta edició ja mostra sensors aplicables a indústries com l’automoció o la salut.

comentaris