16.05.2021 |
Viure als Pirineus

MUNICIPIS

L'Ajuntament de Llívia aprova la liquidació del pressupost del 2020, amb benefici pressupostari

La sessió ordinària municipal va acordar altres punts com ara diferents convenis.
Ple municipal Ajuntament de Llívia
Ple municipal de l'Ajuntament de Llívia /llivia.org
L'Ajuntament de Llívia aprova la liquidació del pressupost del 2020, amb benefici pressupostari

L’Ajuntament de Llívia ha aprovat la liquidació de l’exercici comptable del 2020 amb un benefici pressupostari de 17.019,21 euros. Aquest ha estat un dels principals punts de l’ordre del dia de la sessió ordinària celebrada aquest passat dimarts i que, com ja està sent habitual, es va retransmetre en directe pel canal de Youtube -emissió deficient pel que fa alguns aspectes tècnics, com ara el so, i que l’Ajuntament s’ha compromès a resoldre en properes convocatòries-.

El ple municipal va aprovar també l’expedient que ha de permetre la modificació de diferents partides pressupostàries per tal de poder executar o pagar algunes obres, projectes i inversions que ja estaven contemplades en l’exercici anterior o senzillament es volen iniciar en aquest 2021. Algunes d’aquestes inversions són per exemple l’adquisició d’una màquina/vehicle de neteja viària, la millora de carrers a la urbanització de Cereja, l’arranjament del camí de Sant Guillem, la barana que s’ha fet a l’exterior de l’església Mare de Déu dels Àngels o l’adequació del Consultori.

La sessió municipal també va servir per aprovar el conveni de col·laboració en matèria de Protecció Civil-Xarxa Rescat, el conveni de cessió gratuïta d’ús dels desfibril·ladors o el conveni de gestió amb el Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca (DARP) per realitzar la gestió forestal de les forests titularitat de l’Ajuntament de Llívia.

Destacar, finalment, que el ple va aprovar la delegació de la gestió íntegre de les sancions en matèria de trànsit a l’oficina Xaloc de la Diputació de Girona.

L'Ajuntament de Llívia aprova la liquidació del pressupost del 2020, amb benefici pressupostari
Comentarios