23.02.2019 |
Viure als Pirineus

LA MOSTRA DE L’ARTISTA, QUE ACTUALMENT RESIDEIX A L’ALT URGELL, ES VA INAUGURAR AHIR DIJOUS (20:00H) A LA SALA DE SANT DOMÈNEC

La Seu d’Urgell estrena una exposició del pintor australià John Burge

La Sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell acollirà, fins al 29 d’agost, una exposició de pintures de l’artista australià John Burge, sota el títol ‘Walking after midnight (Caminant després de mitjanit)’. La inauguració, oberta a tothom, va ser ahir dijous a les 8 del vespre.

Cartell de l'exposició "Walking after Midnight", de John Burge
Cartell de l'exposició "Walking after Midnight", de John Burge
La Seu d’Urgell estrena una exposició del pintor australià John Burge

L’autor, nascut a Melbourne, va viure durant una temporada a la Seu d’Urgell ara fa 40 anys i es dóna la circumstància que actualment, des de fa dos anys, torna a residir a la comarca de l’Alt Urgell.

L'exposició la formen una cinquantena de quadres, entre olis i aquarel·les, entre els quals destaca una mena de retaule modern en el qual s'il·lustren les temptacions de Sant Antoni. Simultàniament, a la Sala de Sant Domènec també s’hi podrà veure algunes escultures de pedra de l’artista d’Ossera Nico de Winter, amic personal del pintor.

Els horaris de l’exposició seran de les 11 del matí a la 1 del migdia i de les 5 a 2/4 de 8 de la tarda. L’activitat té el suport de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell. 

Comentarios