16.06.2021 |
Viure als Pirineus

LA SEU D'URGELL

El Món Màgic de les Muntanyes tanca amb gran èxit de participació

El Tió de la Freita va repartir més de 900 bosses-regal, el Parc de Nadal Infantil va rebre més de 2.000 visites i pel Parc de Nadal Juvenil hi van passar uns 300 joves.

IMG-20170109-WA0009
Una de les activitats del Món Màgic de les Muntanyes.
El Món Màgic de les Muntanyes tanca amb gran èxit de participació

La Seu d’Urgell ha tancat aquest cap de setmana de la festivitat de Reis la programació nadalenca de ‘El Món Màgic de les Muntanyes’ -iniciada el passat 3 de desembre- amb un gran èxit de participació dels urgellencs i urgellenques de totes les edats en les prop de 60 activitats proposades.

La regidora de Festes i Tradicions i Infància i Joventut de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, en fa una “molt bona valoració” respecte l’acceptació de les propostes lúdiques i festives per celebrar aquestes festes nadalenques a la nostra ciutat. Iscla també remarca que aquest èxit es deu “a la gran tasca duta a terme per part de les entitats, empreses, treballadors municipals i voluntaris que han fet possible que tot rutllés”.

En xifres, els actes amb més participació han estat el Tió de la Freita on els minairons van repartir unes 900 bosses amb obsequis per als més xics de la casa, així com la gran afluència obtinguda del Parc de Nadal Infantil, que durant les quatre jornades que va obrir les seves portes hi van passar més de 2.000 nens i nenes.

També es remarcable la bona afluència de públic del primer Parc de Nadal Juvenil que s’ha celebrat a la Seu d’Urgell que durant les dues tardes que va funcionar el van gaudir prop de 300 joves en edats compreses entre els 12 i els 16 anys. Al respecte, Sílvia Iscla explica que “l’èxit obtingut d’aquesta nova proposta ha comportat que els joves ens demanessin que també es pugui organitzar una proposta lúdica semblant en d’altres èpoques de l’any”. 

Val a dir que les visites dels minairons a totes les escoles de la Seu d’Urgell i Castellciutat han estat, de nou, molt esperades per tots els alumnes. “Aquesta activitat ja ha quedat ben arrelada entre els infants de la nostra ciutat”, afegeix Iscla.

Espectacular arribada dels Reis d’Orient

Un altre acte que han gaudit durant aquestes festes les famílies alturgellenques ha estat “l’espectacular” arribada de Ses Majestats Reis d’Orient que enguany ho van fer pel canal d’aigües braves del Rafting Parc de la Seu d’Urgell, on una munió de gent els esperava per donar-los la benvinguda.

A més, les novetats a la cavalcada com la presència del Sr. Pipa va cridar molt atenció als més xics que els hi van poder lliurar personalment el seu xumet.

El Món Màgic de les Muntanyes tanca amb gran èxit de participació
Comentarios