21.08.2019 |
Viure als Pirineus

L’Esport i Festa proposa 17 activitats per gaudir esportivament la Festa Major de la Seu d’Urgell

El programa Esport i Festa proposa per enguany un total de 17 activitats relacionades amb l’activitat física i l’esport per gaudir tot fent salut i de manera lúdica de la Festa Major de la Seu d’Urgell. Aquesta programació ha estat organitzada, un any més, pel Servei Municipal d’Esports, juntament amb clubs i entitats esportives de la ciutat, i tindrà lloc del divendres 24 al dilluns 27 d’agost.

Foto d'una edició anterior de la cursa popular, durant la Festa Major de la Seu
Foto d'una edició anterior de la cursa popular, durant la Festa Major de la Seu
L’Esport i Festa proposa 17 activitats per gaudir esportivament la Festa Major de la Seu d’Urgell

Com ja és tradició, l’Esport i Festa s’iniciarà el divendres 24 d’agost, a les sis de la tarda, amb la competició de bàsquet 3c3, al Palau d’Esports. La programació esportiva seguirà dissabte 25 d’agost amb els tornejos de futbol 7, de tennis i de pàdel, a les nou del matí, al camp de futbol municipal i a les pistes de tennis i de pàdel municipals, respectivament.

La jornada festiva i esportiva de dissabte continuarà amb el concurs de petanca a partir de les tres de la tarda, a les pistes de petanca de la Seu d’Urgell. A les cinc de la tarda s’iniciarà la cursa de roll ski, al Parc del Segre. Tancarà la jornada la cursa d’orientació, que s’iniciarà a les deu de la nit des de la plaça dels Oms. 

El diumenge de Festa Major, dia 26 d’agost, la festa esportiva començarà a les deu del matí amb el campionat d’escacs que es desenvoluparà al passeig Joan Brudieu de la nostra ciutat. 

A les quatre de la tarda tindran lloc diversos partits de futbol del CE Ciutat de La Seu, mentre que a dos quarts de sis de la tarda, també al camp de futbol municipal, se celebrarà la presentació del nou projecte de La Seu FC.  

També diumenge, a la plaça del Camp del Codina, es realitzarà l’exhibició de teles acrobàtiques, a les set de la tarda, a càrrec de l’Escola Municipal d’aquesta modalitat artístico-esportiva. També a la mateix plaça, però a les vuit del vespre, hi haurà una masterclass de zumba. A més a més, durant la tarda de diumenge se celebrarà la gimcana de colles que s’iniciarà a la plaça Catalunya. 

El diumenge 26 d’agost es clourà esportivament amb la celebració de l’acte institucional per retre un reconeixement públic a tots aquells esportistes i clubs urgellencs que han assolit resultats rellevants al llarg de la temporada 2017-2018. La gala tindrà lloc, un any més, a la sala la Immaculada a un quart de nou del vespre. 

El dilluns 27 d’agost, darrera jornada de l’Esport i Festa, se celebraran dues propostes esportives més, així com una altra de lúdica per a infants i joves.

Així, a les deu del matí, es donarà el tret de sortida des de la plaça Catalunya de la pedalada popular

A les tres de la tarda s’iniciarà la festa aquàtica a la piscina municipal, i a les set s’iniciarà la cursa popular de 10 quilòmetres amb sortida al Parc del Segre, activitat que posarà punt i final a la festa major ‘esportiva’.

Inscripcions

Pel que fa al campionat de bàsquet 3c3, de futbol i els tornejos de tennis i de pàdel cal que els interessats a participar-hi s'inscriguin prèviament al Servei d'Esports (Palau d'Esports) i que dipositin una fiança de 20 euros, que se'ls tornarà un cop acabada la competició, sempre que hagin assistit a tots els partits. Pel que fa al gimcana, caldrà dipositar una fiança de 60 euros. 

També cal inscriure's a la pedalada, a la cursa a peu i a la cursa d'orientació, tot i que en aquests casos no és necessària la fiança.
 

Comentarios