14.05.2021 |
Viure als Pirineus

CRISI CORONAVIRUS

El brot detectat a la Llar de Sant Josep de la Seu ja supera la seixantena de persones afectades

La Germandat de Sant Sebastià ha subministrat a la Llar de Sant Josep 55 recipients per a la roba bruta, una per cada habitació.
IMG-20201120-WA0003
Membres de la Germandat de Saant Sebastià han lliurat els 55 recipients a la Llar de Sant Josep
El brot detectat a la Llar de Sant Josep de la Seu ja supera la seixantena de persones afectades

El brot de coronavirus detectat la setmana passada a la residència de gent gran la Llar de Sant Josep de la Seu d'Urgell afecta ja a un total de 64 persones, 53 de les quals són residents i 11 més treballadors del centre, segons les dades facilitades pel Departament de Salut. Aquesta xifra suposa el doble de positius respecte al nombre d'afectats d'aquest dilluns.

Residents traslladats a Puigcerdà

La situació a la Llar de Sant Josep de la Seu d'Urgell és complicada i ha provocat que 25 residents hagin estat traslladats a la Residència de Puigcerdà. Per altra banda, el centre geriàtric ha fet una crida per a contractar auxiliars d'infermeria, infermeres i gerocultors.

La Germandat de Sant Sebastià ha subministrat material

Per altra banda, la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d'Urgell ha subministrat a la Llar de Sant Josep 55 recipients per a la roba bruta. La residència per a gent gran, seguint els protocols, ha distribuït els residents en habitacions individuals, concretament 55 habitacions.

Pel que fa a la resta de la demarcació veguerial de l'Alt Pirineu, a la residència Serafí Casanovas de Sort hi ha 13 dels 35 usuaris afectats i tres dels seus 35 empleats. Finalment, a la Residència Sant Roc de Bellver de Cerdanya, només hi ha el cas actiu d'un resident, el qual acaba el seu poríode d'aïllament el pròxim dilluns.

El brot detectat a la Llar de Sant Josep de la Seu ja supera la seixantena de persones afectades
Comentarios