Imprimir

Joventut ofereix aquest estiu 5 camps de treball a l'Alt Pirineu amb 93 places per a joves

viurealspirineus | 10 de mayo de 2017

Imatge d'un Camp de Treball
Imatge d'un Camp de Treball

Estan relacionats amb el medi ambient i el patrimoni i tindran lloc a Alàs i Cerc (Alt Urgell), el Pont de Suert i la Vall de Boí (Alta Ribagorça), Talarn (Pallars Jussà) i Llagunes (Pallars Sobirà)

La Direcció General de Joventut ofereix aquest estiu 5 camps de treball a l'Alt Pirineu amb 93 places per a joves. Aquests camps de treball estan vinculats al medi ambient i el patrimoni i tindran lloc a cinc comarques pirinenques. “Planant sobre la Serra del Cadí” a Alàs i Cerc (Alt Urgell); “Recuperem camins històrics a l'Alta Ribagorça” al Pont de Suert (Alta Ribagorça); “Implica Pirineus: camins i boscos del Parc Nacional i el seu entron” a la Vall de Boí (Alta Ribagorça); “Reading Life in the Rocks” a Talarn (Pallars Jussà); i “Conservació dels camins antics i descoberta d'una vall insòlita al Pirineu” a Llagunes, al municipi de Soriguera (Pallars Sobirà).

Els camps de treball organitzats per la Direcció General de Joventut són gestionats i desenvolupats a través d’associacions d’educació en el lleure, entitats i fundacions sense ànim de lucre i amb la complicitat del món local que els acull. Consten d’una estada de quinze dies per a joves voluntaris que participen desinteressadament en un projecte de millora de caire mediambiental, social, de recuperació del patrimoni arquitectònic o d’intercanvi cultural.

La directora general de Joventut, Marta Vilalta, ha destacat que “els Camps de Treball són unes activitats que proporcionen un doble valor afegit, tant pels joves que hi participen que adquireixen una vivència única, com pel retorn que té en l’entorn a través d’un bé comunitari i social destacable”.

En el conjunt de Catalunya, Joventut ofereix un total de 1.152 places per als 54 camps de treball que organitza aquest estiu, distribuïts de la següent manera:  5 a l'Alt Pirineu, 4 a l’àmbit metropolità, 4 a les Terres de l’Ebre,  9 a Lleida, 10 a la Catalunya Central, 11 al Camp de Tarragona i 11 més a les Comarques Gironines. L’oferta a Catalunya es complementa amb la proposta de 99 places més en 61 camps de treball organitzats a la resta de l’Estat, així com els camps internacional que es realitzen arreu del món.

Per més informació aneu cliqueu aquí

 

 

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/societat/joventut-ofereix-aquest-estiu-5-camps-treball-lalt-pirineu-amb-93-places-per-joves/20170510112421007217.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]