Imprimir

Membres d’ERC del Pirineu es reuneixen amb la consellera Meritxell Serret a Brusel·les

viurealspirineus | 30 de noviembre de 2017

Una imatge dels candidats republicans. Foto: Esquerra Republicana de Catalunya
Una imatge dels candidats republicans. Foto: Esquerra Republicana de Catalunya

La reunió ha tingut lloc a les oficines de l’Aliança Lliure Europea situades a la capital belga

Els candidats de l’Alt Pirineu i Aran d’Esquerra Republicana de Catalunya per a les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 21 de desembre han realitzat un viatge a Brussel·les per tal de realitzar una reunió de treball amb la cap de llista per Lleida, Meritxell Serret.

La reunió ha tingut lloc a les oficines de l’Aliança Lliure Europea (European Free Alliance) –agrupació europea de partits pertanyents a nacions sense estat de la qual ERC en forma part- situades a la capital belga, i hi han assistit juntament amb altres membres de la candidatura de la circumscripció de Lleida,  Francesc Viaplana, número 4 i president de la federació regional; Raimon Monterde número 12 i alcalde de Sort; Rosa Amorós, número 15 i delegada cessada del Govern a l’Alt Pirineu i Aran; Maria Pilar Cases, suplent i tinent d’alcalde de Tremp; així com també Carmina Castellví, diputada pallaresa de Junts pel Sí durant la legislatura passada.

L’objectiu de la trobada ha estat per compartir, coordinar i preparar els aspectes de la campanya electoral. Segons Meritxell Serret, l’ha definit com “la campanya més important dels últims anys”, ja que “ens hi juguem la llibertat i la democràcia”, i en aquest sentit demana la mobilització dels demòcrates.  

Puede ver este artículo en la siguitente dirección /articulo/societat/els-membres-candidatura-d%E2%80%99erc-l%E2%80%99alt-pirineu-i-aran-per-eleccions-21d-realitzen-reunio-treball-brusselamb-consellera-meritxell-serret/20171130170605010155.html


© 2020 Viure als Pirineus

Av. Passeig del Parc. 26 25700 La Seu d'Urgell 973 989162  [email protected]