Tatuats pels Pirineus del Canal 33 dedica dos programes a la Val d’Aran

Els dos programes de “Tatuats pels Pirineus” dedicats a la Vall d'Aran s'emetran divendres 24 de novembre i 1 de desembre a les 22h pel Canal 33.

Tatuats
photo_camera Una imatge del rodatge de Tatuats pel Pirineu

El programa del Canal 33 “Tatuats pels Pirineus” que produeix, dirigeix i presenta Eva Clausó, dedica aquest divendres 24 de novembre i l’1 de desembre a les 22h dos programes a descobrir els secrets que amaga la Val d’Aran sota la neu.

tatuats 1

“Tatuats pels Pirineus” que acaba els seus recorreguts a la Val d’Aran és un format dinàmic, pròxim i original en el que càmera i reporter són una sola persona que ha viatjat arreu de la imponent serralada pirinenca fent que l’espectador descobreixi el territori d’una manera diferent, amb els protagonistes que mostren els Pirineus.

tatuats 2

En el primer capítol dedicat a la Val d’Aran, Eva Clausó viatja fins al poble de Gausac on ha quedat amb el Ricard Novell, un guia i dibuixant amb qui descobrirà diferents històries amagades sota la neu. Menjarà els famosos “buñuelos” de Fernando Riu “Nando” a Vielha, coneixerà la història de l’armari de les Sis Claus i la vida de la Rosalina a Montcorbau. Berenarà caviar, fet en ple Pirineu i a Les descobrirà la festa deth Haro amb el grup “Es Corbilhuèrs”.

En els dos programes la reportera visitarà Gausac, Vielha, Vilac, Montcorbau, Bóssost i Les i la música de Alidé Sans, Es Corbilhuèrs i el grup Sarabat.